Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:49 Vali Atay: "Tek temennimiz kaybolan vatandaşımızı sağ salim bulup, ailesine...20:47 Ziraat Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük: 0 - Trabzonspor: 0 (Maç devam ediy...20:44 Down sendromlu doğmuştu: Özel hastaneye 21 milyonluk tazminat şoku20:40 İsrail, Refah’ta 100’e yakın noktaya hava saldırısı düzenledi20:39 Muş’ta iki araçta silah ve uyuşturucu ele geçirildi20:36 ‘Mahzen-40’ operasyonunda tefecilik iddiası ile adliyeye sevk edilen şüphel...20:34 Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"20:22 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla yargılanan kuaföre tahliye20:22 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçağın kaldırılma çalışmala...20:19 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: “Bursaspor için sistem ol...20:08 AB çalışanları İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti20:07 Düzce’de yakalanan uyuşturucu satıcısı tutuklandı20:05 FÜ öğrencileri hipodromda mini konser verdi20:02 Eyüpsultan’da okul müdürünü vuran öğrenci tutuklandı19:59 Prof. Dr. Sami Güçlü’den Rektör Özölçer’e ziyaret19:57 Singapur’da eğitim uçuşu sırasında F-16 savaş uçağı düştü19:56 Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği19:56 Trafik değerlendirme toplantısı düzenlendi19:54 “Arılarım beni tanıyor” diyen bal üreticisi atletle arılarına bakım yapıyor19:49 Muşspor evinde hata yapmak istemiyor
Yerel 24 Mayıs 2016 - 14:33 Yorum: 0

Türk-afrika Üniversiteleri İşbirliği Ve Eğitim Fuarı Ilgaz’da Yapılacak

Türk ve Afrika Üniversiteleri arasındaki bilimsel işbirliklerini geliştirmek amacıyla 25-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek İşbirliği ve Eğitim...

Türk-afrika Üniversiteleri İşbirliği Ve Eğitim Fuarı Ilgaz’da Yapılacak

Türk ve Afrika Üniversiteleri arasındaki bilimsel işbirliklerini geliştirmek amacıyla 25-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek İşbirliği ve Eğitim Fuarı, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) desteği ile Ilgaz'da gerçekleştirilecek.

Çankırı Karatekin Üniversitesi tarafından düzenlenen etkinliğe Afrika'daki çok sayıda Üniversitenin Yükseköğretim ve Bilimsel Proje Bakanları, Rektörleri, Dekanları ile Ülkemizden çeşitli Üniversite Rektörlerinin ile Dekanlarının katılması bekleniyor. İki gün sürecek eğitim fuarında, üniversiteler arasında bilimsel işbirliklerinin geliştirilmesi, değişim programları anlaşmalarının imzalaması ve gelecek için sürdürülebilir eğitim işbirliği modellerinin geliştirmesi amaçlanıyor.

KUZKA'nın Doğrudan Faaliyet Desteği (DFD) Programı kapsamında düzenlenen etkinliğe Başbakanlık, Dışişleri Bakanlığı, TIKA, Yunus Emre Enstitüsü, SESRIC, Sudan Yükseköğretim ve Bilimsel Projeler Bakanlığı, Çankırı Valiliği, Kastamonu Valiliği, Sinop Valiliği, Kastamonu Üniversitesi ve Sinop Üniversitesi destek veriyor.

Ferko Ilgaz Mountain Resort Hotel'de düzenlenecek fuarın ilk gününde ayrıca 25 Mayıs tarihinde Afrika Günü Kutlama Programı yapılacak. Toplantıya Türkiye'deki Afrika ülkelerinin büyükelçilikleri ve ilgili uluslararası kuruluşların temsilcilerinin katılması bekleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber