Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 16:24 Yorum: 0

Türk Basın Tarihi Sempozyumuna Nezir Kızılkaya katılacak

Elazığ'da yapılacak Türk Basın Tarihi Uluslar arası Sempozyumuna Malatya Gazeteciler Cemiyetini temsilen Nezir Kızılkaya katılarak "Malatya Yerel Basını"...

Türk Basın Tarihi Sempozyumuna Nezir Kızılkaya katılacak

Elazığ'da yapılacak Türk Basın Tarihi Uluslar arası Sempozyumuna Malatya Gazeteciler Cemiyetini temsilen Nezir Kızılkaya katılarak "Malatya Yerel Basını" hakkında bir sunum yapacak.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, komşu il Elazığ'da Valilik, Belediye ve kurumların işbirliğiyle 19-21 Ekim 2016 tarihlerinde Fırat Üniversitesi kongre merkezinde yapılacak Türk Basın Tarihi Uluslararası Sempozyumuna Malatya Gazeteciler Cemiyeti olarak katılacaklarını belirtti. Cemiyetin Araştırmalar Görevlisi olan Araştırmacı-Yazar Nezir Kızılkaya'nın bu sempozyum da 27 Mayıs 1960 Darbe sürecinde Malatya Yerel basını konulu bir sunum yapacağını belirten Karaduman ayrıca sempozyum da Malatya Basın tarihi adlı kitabın da konuşmacılara takdim edileceğini söyledi.

Karaduman, Malatya basınını ülke genelinde yapılan tüm etkinliklerde en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber