Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 09 Ağustos 2022 - 10:28 Yorum: 0

Türk boks ekibi Almanya’da tarih yazıyor

Almanya'da yılın en iyi boks adamları ödüllerinin verildiği Herqul German Boxingawards ödüllerine layık görülen adaylar arasında Türk boks kulübü...

Türk boks ekibi Almanya’da tarih yazıyor

Almanya'da yılın en iyi boks adamları ödüllerinin verildiği Herqul German Boxingawards ödüllerine layık görülen adaylar arasında Türk boks kulübü EC Boxing tüm ekip olarak yer alıyor.

Almanya'da boksun Oscar'ları olarak kabul edilen Herqul German Boxingawards ödüllerine layık görülen adaylar arasında Türk Boks Kulübü EC Boxing tüm ekip olarak yer alıyor. Yılın promotörü dalında Erol Ceylan, yılın antrenörü dalında Bülent Başer, yılın boksörü dalında Ali Eren Demirezen ve Mahmoud Charr, yılın gelişen yetenekli boksörü dalında Viktor Faust adaylar arasına seçildi. Özellikle ABD'de arka arkaya aldığı zaferlerden sonra dünya boks otoritelerinin dikkatlerini üzerine çeken sporcumuz Ali Eren Demirezen de ödülün en büyük adaylarından.

Erol Ceylan: "Verilecek olan ödüller bizim için çok kıymetli"

Son yıllarda kazandığı başarılarla dünyanın dikkatlerini üzerine çeken EC Boxing, her yıl ödülleri toplarken, bu yıl tüm dallarda aday olarak gösterilmesi kulüp yönetimini oldukça memnun etti. EC Boxing Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ceylan, bu denli değerli bir organizasyonda bize bu denli büyük çapta yer verilmesi işimizi ne kadar iyi yaptığımızın bir göstergesidir diyerek, "Kulüp olarak dünya çapında büyük başarılara imza atıyoruz. Bunun görülmesi de bizi oldukça memnun ediyor. Herpul German Boxingawards, oldukça kaliteli bir organizasyon ve her yıl dağıttığı ödüllerle boksun Oscar'larına layık olan ve boksta başarı sağlayanları iyi tespit ediyor. Bu nedenle verilecek olan ödüller bizim için çok kıymetlidir" dedi.

Vedat Alyaz: "Ülkeleri için kan ve ter döküyorlar"

Kulübün basın danışmanı Vedat Alyaz, "Tüm ekibin bu ödüle layık görülen adaylar arasında olması ülkemiz açısından da büyük bir onurdur. Almanya'da yaşayan gurbetçi Türkler, ülkelerinin tanıtımını yapabilmek için kan ve ter döküyorlar. Profesyonel boksta ülkemizi Avrupa'daki Türkler temsil ediyor ve ne kadar başarılı oldukları da bu tür önemli ödüllerle daha net anlaşılıyor" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber