Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 23 Haziran 2016 - 17:23 Yorum: 0

Türk-cezayir Müzik Dostluk Topluluğu’ndan Cezayir’de Ramazan Konserleri

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Başkanlığı (TİKA) ve T.C. Cezayir Büyükelçiliği işbirliği ile Başkent Cezayir ve Konstantin şehrinde iki ramazan...

Türk-cezayir Müzik Dostluk Topluluğu’ndan Cezayir’de Ramazan Konserleri

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Başkanlığı (TİKA) ve T.C. Cezayir Büyükelçiliği işbirliği ile Başkent Cezayir ve Konstantin şehrinde iki ramazan konserinden oluşan program düzenlendi.

TİKA, fiziki projelerin yanı sıra kültür dünyasının inşası ve zenginleştirilmesine yönelik faaliyetlere destek vermeye devam ediyor. Türkiye'nin önde gelen müzisyenlerinden Neyzen Burcu Karadağ, Udi Enver Mete Aslan ve Tamburi Pelin Değirmenci ile Cezayirli 4 müzisyen ve 1 solistten oluşan Türk-Cezayir Müzik Dostluk Topluluğu, TİKA'nın katkılarıyla Cezayir'in iki şehrinde ramazan konserleri programı gerçekleştirdi.

Dostluk Topluluğu ilk olarak Başkent Cezayir'de sahne alarak, halkın yoğun ilgi gösterdiği bir konser verdi. Türk ve Cezayir ezgilerinden oluşan ve büyük beğeni toplayan konser seyircileri iki ülke arasındaki tarihi ve kültürel bağları hatırlatan güzel bir yolculuğa çıkardı. Başkent Cezayir'in ardından programın bir tekrarı Cezayir'in üçüncü büyük şehri olan Konstantin'de gerçekleştirildi. Konstantin'deki konser de seyirciler tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Türk-Cezayir Dostluk Topluluğu'nun verdiği ramazan konserleri Cezayir ulusal haber ajansı başta olmak üzere Cezayir medyada geniş yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber