Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Temmuz 2014 - 14:23 Yorum: 0

Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Yel:

"Haksızlığa uğradığına inandığımız yöneticilerin daima yanında olacağız, haksızlık ve hukuksuzluğa karşı her zaman mücadele edeceğiz"

Türk Eğitim-Sen Bilecik Şube Başkanı Yel:

BİLECİK (AA) - Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Ömer Yel, "Haksızlığa uğradığına inandığımız yöneticilerin daima yanında olacağız, haksızlık ve hukuksuzluğa karşı her zaman mücadele edeceğiz" dedi.

Yel, düzenlediği basın toplantısında, İl Milli Eğitim müdürü, müdür yardımcıları, İlçe Milli Eğitim müdürleri, okul ve kurumlarda görev yapan ve bulunduğu kadroda 4 yılını dolduran tüm yöneticilerin görevine son verilmesi nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı'nda kaos ortamının oluştuğunu savundu.

Görevlendirilmelere ilişkin yönetmelik doğrultusunda Bilecik'te görevi sona eren 57 okul ve kurum müdürlerine değerlendirme puanı verilmeye başlandığını belirten Yel, şunları kaydetti:

"Yöneticilerden 75 puan ve üzeri alanlar arasından İl Milli Eğitim müdürünün teklifi ve valinin onayıyla okul müdürleri kendi okullarında 4 yıl yeniden görevlendirilebileceklerdir. İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde puan verecek şube müdürleri ile İlçe Milli Eğitim müdürlerinin vereceği puan, görevlendirmenin yapılabilmesi için büyük önem taşımaktadır. Bu noktada özellikle yeni göreve başlayan İlçe Milli Eğitim müdürleri ile şube müdürlerinin henüz okul müdürlerini tanımaları mümkün değildir. Değerlendirme puanı bölümünde kişilerin kanaatine göre değişebilecek, belgeye dayalı olmayan birçok bölüm vardır. Bu nedenle yapılacak değerlendirmelerin sağlıklı olamayacağını düşünüyoruz. Değerlendirmeler hakkaniyet ölçüsünde yapılır. Sendikal ve siyasi kayırmacılık yapılmaz. Haksızlığa uğradığına inandığımız yöneticilerimizin daima yanında olacağımızın, haksızlık ve hukuksuzluğa karşı her zaman mücadele edeceğimizin bilinmesini istiyoruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber