Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 17:48 Yorum: 0

Türk Eğitim-Sen üyeleri Suşehri'nde buluştu

SİVAS (AA) - Türk Eğitim-Sen üyeleri, Suşehri'nde düzenlenen bölge istişare toplantısında bir araya geldi.İlçedeki bir otelde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Türk Eğitim-Sen Sivas...

Türk Eğitim-Sen üyeleri Suşehri'nde buluştu

SİVAS (AA) - Türk Eğitim-Sen üyeleri, Suşehri'nde düzenlenen bölge istişare toplantısında bir araya geldi.

İlçedeki bir otelde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Türk Eğitim-Sen Sivas Şube Başkanı Nuri Eryıldız, sendikanın önemine değinerek, sendikacılığın gönül işi olduğunu söyledi.

Üyelerini eylemlere katılmak için zorlamadıklarını belirten Eryıldız, "Okul idareleri ve Milli Eğitimlerin hiçbir arkadaşımıza baskı yapma hakkı yoktur. Sendikal eylemlerin engellenmesi kanunen bir suçtur. Bir taraftan eylemler yapılırken, bir taraftan da eğitim kurumlarında nahoş durumların olmasını arzu etmiyoruz. Bizler üslubumuzu bozmayacağız" dedi. 

Toplantıya, Türk Eğitim-Sen Koyulhisar, Akıncılar ile Zara temsilcileri ve sendika üyeleri katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber