Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:24 Yorum: 0

Türk Halk Kültürünü Yaşatma Ve Tanıtma Topluluğumuz SES Getiriyor

Başarılara ve ödüllere doymayan Düzce Üniversitesi Türk Halk Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Topluluğu, elde ettiği derecelerle adını duyurmaya devam...

Türk Halk Kültürünü Yaşatma Ve Tanıtma Topluluğumuz SES Getiriyor

Başarılara ve ödüllere doymayan Düzce Üniversitesi Türk Halk Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Topluluğu, elde ettiği derecelerle adını duyurmaya devam ediyor.

Türk Halk Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Topluluğu, 2015 yılından itibaren katıldığı yarışmalarda başarılı performanslar sergileyerek önemli dereceler elde etti. Topluluk; geçtiğimiz yılda Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun Antalya Kepez'de düzenlediği Halk Oyunları Yarışması Türkiye finalinde, stilize daldaki Artvin yöresi oyunuyla 2.lik derecesi elde ederek büyük ses getirdi.

Yine 2015'te Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun Balıkesir Ayvalık'ta düzenlediği yarışmada ise stilize dalda Artvin yöresi oyunuyla grup üçüncüsü olan Düzce Üniversitesi Türk Halk Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Topluluğu, başarılarına bir yenisini eklemiş oldu.

Son altı yıldır katıldığı yarışmalarda Artvin ve Gaziantep yöresi oyunları oynayan Topluluk, Türkiye'nin dört bir yanından derlediği Ege yöresi, Halay ve Kaşık oyunlarıyla da organizasyonlara renk katıyor.

Yeni sezonda daha büyük başarılar elde etmeyi amaçlayan Türk Halk Kültürünü Yaşatma ve Tanıtma Topluluğu, çalışmalarına devam ederek yurt dışında düzenlenecek festivallerde başarılı bir şekilde Üniversiteyi temsil etmeyi amaçlıyor.

Türk Halk Kültürünü Yaşatma Ve Tanıtma Topluluğumuz SES Getiriyor

Türk Halk Kültürünü Yaşatma Ve Tanıtma Topluluğumuz SES Getiriyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber