Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
Sami Er
Türkiye 20 Nisan 2018 - 18:28 Yorum: 0

Türk Hava Yolları’nın ’Troya’ temalı uçağı göklerde

Türk Hava Yolları, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 2018 yılını "Troya Yılı" ilan etmesi nedeniyle filosundaki A321 tipi bir uçağı Troya temalı olarak...

Türk Hava Yolları’nın ’Troya’ temalı uçağı göklerde

Türk Hava Yolları, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 2018 yılını "Troya Yılı" ilan etmesi nedeniyle filosundaki A321 tipi bir uçağı Troya temalı olarak giydirdi.

Çanakkale Merkeze bağlı Tevfikiye köyü sınırları içerisinde bulunan Troya Antik Kenti'nin UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girişinin 20'nci yılı dolayısıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca ilan yılını 2018 Troya Yılı çerçevesinde Türk Hava Yolları, filosundaki A321 tipi bir uçağı Troya temalı olarak giydirdi.

Troya'nın UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi'ne girişinin 20'inci yıldönümü olması nedeniyle "Troya Yılı" ilan edilen 2018'de bölgenin tanıtımı için küresel çapta etkinlikler gerçekleştirilecek. Dünyanın en çok ülkesine uçan havayolu olarak 121 ülkeye sefer düzenleyen Türk Hava Yolları da,'Troya Yılı" tanıtımına özel giydirmeli uçağıyla destek olacak.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı ve Çanakkale Valisi, Orhan Tavlı'nın katılımıyla Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. yeni hangarında düzenlenen lansmanda basına tanıtılan uçak, yapacağı seferlerle bölgeninbilinirliğine ilave katkı sağlayacak.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı açılış konuşmasında, Bayrak taşıyıcı havayolu olarak ülkemiz ve değerlerimizin tanıtımına büyük önem veriyoruz. Tarihi, M.Ö. 3000'lere dayanan Troya, Anadolu'nun destanlara konu olmuş,eşsiz medeniyetlerinden biridir. Troya temalı uçağımız, sefer yaptığı noktalarda bu eşsiz bölgenin tanıtımına katkı sağlayacak. Tüm dünyayı, Troya'yı görmeye, ülkemize davet ediyoruz" dedi.

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı ise, "1998 yılından bu yana UNESCO Dünya Miras Listesi'ne alınan roya, dünyanın en önemli antik yapılarından birisi olma özelliğine sahip. Üzerinde yaşadığımız bu benzersiz coğrafyanın en köklü yapı taşlarından birini teşkil eden bu görkemli arkeolojik değerin muhafazası, günümüze kadar ne denli titizlikle sağlandıysa, bundan sonra da yine bizlerin ve gelecek nesillerimizin bilinçli yaklaşımıyla devam edecektir.

Türk Hava Yolları’nın ’Troya’ temalı uçağı göklerde

Türk Hava Yolları’nın ’Troya’ temalı uçağı göklerde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber