Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ekim 2019 - 13:13 Yorum: 0

Türk iş dünyasının Afrika açılımı devam ediyor

Türk iş dünyasının Afrika ilgisi artarak sürüyor. Başakkent Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan...

Türk iş dünyasının Afrika açılımı devam ediyor

Türk iş dünyasının Afrika ilgisi artarak sürüyor. Başakkent Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Milletvekilleri Birliği Genel Başkanı Ramazan Başak, Senegal'in Ankara Büyükelçisi Moustapha Mbacke ile bir araya geldi.

Son dönemde yeni açılan dış temsilciliklere paralel olarak iş dünyasının Afrika'ya ilgisi de artıyor. Türkiye ile Senegal arasında kurulan dostluk ve ekonomi köprüleri daha da sağlamlaşıyor. Türkiye'de turizm, sağlık, inşaat, telekomünikasyon ve daha birçok alanda faaliyet gösteren, binlerce çalışanıyla ülke ekonomisinin gelişimine katkı sağlayan Başakkent Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Başak, Senegal'in Ankara Büyükelçisi Moustapha Mbacke ile bir araya geldi. İki ülkenin güçlü ekonomik ve kültürel ilişkilerinin bulunduğunu ifade eden Başak, Türkiye'nin Afrika açılım politikası ile ticari ilişkilerin her geçen gün geliştiğini söyledi.

Başakkent Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Başak, Moustapha Mbacke'nin daveti üzerine resmi temaslarda bulunmak üzere Senegal'e gidecek. Ziyarette Türk iş adamlarına kapısını açan Müslüman ve dost ülke Senegal'in ihtiyaçları doğrultusunda pazar araştırması yapılarak, ticaret, yatırım ve işbirliği olanakları değerlendirilecek.

Türk iş dünyasının Afrika açılımı devam ediyor

Türk iş dünyasının Afrika açılımı devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber