Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 12 Ekim 2016 - 16:44 Yorum: 0

Türk-İş Genel Başkanı Kahraman, şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti

Türk-İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay, darbeci general Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin...

Türk-İş Genel Başkanı Kahraman, şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti

Türk-İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay, darbeci general Semih Terzi'yi öldürdükten sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesindeki mezarını ziyaret etti.

Karayoluyla Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesine gelen Atalay, önce Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir'in evine geçti. Basına kapalı ziyaret sırasında Atalay, başsağlığı dileklerini iletti. Ailenin acısını paylaşan Atalay daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Çukurkuyu Şehitliği'ne geldi. Başkan Atalay, şehit Halisdemir'in kabri başında dua etti.

Şehitlikte gazetecilere açıklamalarda bulunan Atalay, Ömer Halisdemir'in ülkenin kaderini ve geleceğini değiştirdiğini söyledi. Atalay, "Allah'ım ailesine sabır versin. Şehitlerimiz ülkenin kaderini ve geleceğini değiştirdi. Biz bu ülkede 80 milyonluk bir topluluğuz, cennet bir vatanda yaşıyoruz. Bu işgal girişimini döndüren Ömer Halisdemir kardeşimiz. Biz Ömer Halisdemir'e ve ailesine minnettarız" dedi.

Türk - İş Sendikası adına geldiklerini dile getiren Başkan Atalay, "Gönül isterdi ki herkesi getirelim. Önümüzdeki günlerde nasıl ki Çanakkale'ye turlar düzenleniyorsa bizim işçi arkadaşlarımızın talebi Ömer Halisdemir'in mezarına dua etmek için buraya turlar düzenleyeceğiz. Bu Darbe girişimini ülkemiz lehine çevirdiği için ona Türkiye olarak ve Türk - İş Sendikalılar olarak minnettarız. Söylenecek bir şey yok mezarı başındayız sözün bittiği yerdeyiz" diye konuştu.

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay'ın konuşmasından sonra bir açıklama da AK Parti Niğde Milletvekili TBMM İdari Amiri Erdoğan Özegen yaptı. Özegen, şunları söyledi:

"Ülkemizin dört bir yanında 15 Temmuz'dan sonra şehitlerimizin sembolü haline gelen Ömer Halisdemir kardeşimizi, bugün Türk - İş Genel Başkanımız Ergün Atalay bey ve şube başkanlarımız, şehrimizi şereflendirerek şehidimizi unutmadılar. Kendilerine teşekkür ediyorum."

Türk-İş Sendikası Genel Başkanı Ergün Atalay'ın kabir ziyaretine, AK Parti Niğde Milletvekili TBMM İdari Amiri Erdoğan Özegen, Türk Yol-İş Sendikası Genel Başkanı Ramazan Ağar, Şeker-İş Sendikası Genel Başkanı İsa Gök ve sendikaların il başkanları eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber