Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 16:45 Yorum: 0

Türk Kadınlar Birliği’nden Başkan Ergün’e teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü, Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi İkinci Başkanı Ayşenur Çetindağ ve yönetim kurulu üyeleri...

Türk Kadınlar Birliği’nden Başkan Ergün’e teşekkür

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü, Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi İkinci Başkanı Ayşenur Çetindağ ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sivil toplum kuruluşları ve dernek temsilcilerini makamında konuk etmeye devam ediyor. Başkan Cengiz Ergün'ü Türk Kadınlar Birliği Başkanı Ayşenur Çetindağ ve yönetim kurulu üyeleri makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İkiz Kuleler'de derneğe tahsis edilen yer için teşekkür ederek sözlerine başlayan Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi İkinci Başkanı Ayşenur Çetindağ, "Siz Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yeni yerimizde hizmetlerimizi kolaylıkla yürütebiliyoruz. Bize bu fırsatı tanıdığınız için çok teşekkür ederiz. Ayrıca bir teşekkürü de Manisalı olarak etmek istiyorum. Kente sağladığınız katkı sayesinde daha yaşanılabilir bir Manisa'da yaşıyor, nefes alıyoruz. Sağ olun" dedi.

Başkan Cengiz Ergün ise nazik sözleri için Çetinkaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, "Seçim zamanında verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sivil toplum kuruluşları ve derneklerle kenti birlikte yönetiyoruz. Onların da katılımlarıyla birlikte Manisalılara hizmet ediyoruz. Yeni yerinizin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Türk Kadınlar Birliği’nden Başkan Ergün’e teşekkür

Türk Kadınlar Birliği’nden Başkan Ergün’e teşekkür

Türk Kadınlar Birliği’nden Başkan Ergün’e teşekkür

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber