Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
09:12 İzmir’de 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz iddiasıyla aranan şüpheli yakaland...09:11 Bayburt’ta 59 bin 563 seçmen sandık başına gidecek09:10 Gönüllü gençler mezarlığı temizledi09:07 Kamyonete çarpmamak için manevra yapan ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı09:01 Gaziantep’te kaçakçılık operasyonu: 4 gözaltı09:00 İnşaat sahasından elektrik kablosu çalan şahıs suçüstü yakalandı08:47 180 milyonluk sazan sarmalı operasyonu: 20 tutuklama08:44 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:41 Narkotik ekiplerinden rekor: 112 kilonun üzerinde metamfetamin ele geçirild...08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
Sami Er
Ekonomi 24 Temmuz 2017 - 12:48 Yorum: 0

Türk kahve şirketinin hedefi Avrupa ve dünya pazarı

Kahve sektörünün önemli markalarından Kahve Sokağı, hedefini büyüterek Avrupa ve dünya pazarına açılmayı planlıyor.

Türk kahve şirketinin hedefi Avrupa ve dünya pazarı

Kahve sektörünün önemli markalarından Kahve Sokağı, hedefini büyüterek Avrupa ve dünya pazarına açılmayı planlıyor.

Kahve sektörünün yeni oyuncusu Kahve Sokağı şirket yetkilileri Avrupa ve dünya pazarına açılmayı hedefliyor. Firma ve franchise sisteminin işleyişi hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Osman Budak, 24'ü cadde-AVM, 4'ü kiosk olmak üzere toplam 28 şubelerinin olduğunu söyledi.

En yeni şubelerini Afyon Sandıklı'da açtıklarını kaydeden Budak, önümüzdeki günlerde ise İstanbul Marmara Park'ta bir şube daha açacaklarını dile getirdi. Balıkesir Edremit'de 2 dönümlük bir arazi içinde bulunan eski zeytin kırım fabrikasını restore ederek şube açacaklarını ifade eden Osman Budak, "Franchise başvurularının değerlendirme sürecimizin ardından projelendirilmesi, tadilatının tamamlanması ve anahtar teslimi maksimum 45 gün sürüyor. Bu da franchise yatırımcılarımızın çok kısa bir zaman diliminde yaptıkları yatırımın geri dönüşünü almaya başlamalarını sağlıyor. Bayilerimiz kendi ayakları üstünde durana kadar yanlarında bulunuyor ve yol haritalarını hayata geçirmelerinde yardımcı oluyoruz. Daha sonra ise haftalık periyotlarla iletişime geçerek diyaloğumuzu sürekli hale getiriyoruz" diye konuştu.

Hem lezzet, hem de hizmet kalitesinin kendileri için en önemli olgu olduğunu vurgulayan Osman Budak, "Tüm bayilerimizdeki lezzetler ve hizmet standardı, merkezimiz tarafından düzenli şekilde kontrol ediliyor. Bayilerimizdeki tüm ürünler merkezimiz tarafından tedarik ediliyor. Bu sayede bayilerimiz de tedarik sürecinde zorlanmadan en kaliteli ürünleri misafirlerimize servis etme kolaylığını yakalıyor; ayrıca kendi içimizde kurduğumuz mutfak Ar-Ge'mizde çalışmalar yaparak yeni lezzet ve ürünler geliştiriyoruz. Ürünlerimizi tedarik ettiğimiz tedarikçiler de geliştirdiğimiz lezzetleri yalnız bizim için üretiyor. Bu sayede de kahve, kurabiye ve çikolatalarımızdaki lezzetlerin kendimize has olmasını sağlıyoruz. Ayrıca dünyanın tüm yörelerine ait farklı kahveleri de yine özel tedarikçilerden yalnız kendimiz için getiriyor ve lezzet kalitemizi yükseltiyoruz" şeklinde konuştu.

İzmirli yatırımcılara çağrı

2007 yılından bu yana birçok kafe zincirinin kurulumunda bulunduğunu ve sektöre çok sayıda marka hediye ettiklerini hatırlatan Budak, sektörde güvenirliğin çok önemli olduğuna dikkat çekti. Deneyimli ve güvenilir ekipleriyle bayilerine franchise hizmeti vermeye devam ettiklerini ve markayı emin adımlarla büyüttüklerini söyleyen Osman Budak sözlerine şöyle tamamladı: "İzmir'e yeni bir marka kazandırmanın heyecanı içindeyiz. Yıl sonuna kadar İzmir'de 10 şubeye ulaşmayı hedefliyoruz. Bu karlı yatırımda İzmirli girişimcileri ve girişimci adaylarını da İzmir'in markasına yatırım yapmaya davet ediyoruz. Kafecilik sektöründe tecrübenin rolü yadsınamaz bir gerçek. Hem ben, hem de ekibim sektörde çekirdekten yetişen ve sektörün öncülüğünü yapmış kişileriz. Bu tecrübemizi de Türkiye'nin ardından Avrupa ve dünyaya taşımayı hedefliyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber