Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 11 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Türk Kızılayı İletişim Stratejisi Arama Konferansı

Türk Kızılayı Genel Müdürü Güllüoğlu:

Türk Kızılayı İletişim Stratejisi Arama Konferansı

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde düzenlenen Türk Kızılayı İletişim Stratejisi Arama Konferansı devam ediyor.

Türk Kızılayı Genel Müdürü Mehmet Güllüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı'nın 2016-2020 stratejik planının hazırlık çalışmalarını yaptığını anlattı. 

Bu hazırlık çalışmasını yaparken faaliyetlerini sürdürdüğü iletişim ortakları, devlet kurumları, şirketler, bağışçılar, gönüllüler ve farklı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir dizi toplantı gerçekleştirdiklerini belirten Güllüoğlu, "Yaptığımız faaliyetler nasıl algılanıyor, karşılık buluyor? Olumlu ve olumsuz yanlarıyla hem dinlemeye hem de paylaşmaya çalışıyoruz" diye konuştu. 

Güllüoğlu, bugün iletişimin farklı sektörlerinden gelen temsilcileriyle Türk Kızılayı ve insani yardımın kriz dönemleri, afet alanları ya da diğer faaliyetlerindeki iletişimini konuştuklarını aktardı. 

"Hem öğreniyoruz hem paylaşıyoruz" diyen Güllüoğlu, "Ortaya Türk Kızılayı'nın ve insani yardımın bu alandaki iletişim stratejisini çıkarmaya çalışıyoruz. Tabi modern yönetim anlayışları çerçevesinde bu usüller önemli. İlla ki bizim bildiğimiz doğru değil. Doğruyu ve ortak aklı arama anlamında çalışmalar yürütüyoruz" ifadesini kullandı. 

Güllüoğlu, Türk Kızılayı'nın devletine yardım eden sivil toplum kuruluşu olduğunu, o nedenle doğru iletişim kurarak yaptıkları faaliyetleri paylaşmak istediklerini belirterek, konferansı bu amaçla düzenlediklerini kaydetti. 

Yoğun katılımın olduğu konferans, yarın sona erecek. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber