Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ekim 2016 - 10:33 Yorum: 0

Türk Metal Sen’in işyeri temsilcileri eğitime alındı

Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Temsilcilerine yönelik sendikanın "Temsilci Eğitimi Projesi 2016" kapsamında düzenlediği eğitimleri başladı.

Türk Metal Sen’in işyeri temsilcileri eğitime alındı

Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Temsilcilerine yönelik sendikanın "Temsilci Eğitimi Projesi 2016" kapsamında düzenlediği eğitimleri başladı. İki gün sürecek olan eğitimde sendikanın genel merkezinden gelen konularında uzaman kişiler tarafından Türk Metal Sendikası işyeri temsilcileri eğitim alacak.

Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şubeye üye işyeri temsilcileri sendika binasında 2 gün sürecek eğitime başladı. Sendikanın toplantı salonunda düzenlenen eğitimlere Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Başkanı Ercan Dereli, Türk Metal Sendikası Araştırma Merkezi ve Eğitim Merkezi Başkanı Dr. Naci Önsal, sendika yöneticileri ve işyeri temsilcileri katıldı.

"Bugünün değil yarının eğitimi"

Eğitimin açılışında bir konuşma yapan Türk Metal Sendikası Manisa 1 Nolu Şube Ercan Dereli, "Türk Metal Sendikası olarak yürüttüğümüz "Temsilci Eğitimi Projesi 2016" kapsamında Manisa 1 Nolu Şube Temsilcilerine yönelik eğitim çalışmalarımız devam ediyor. Türk Metal Sendikası temsilcilerine yönelik eğitim projesi kapsamında tüm işyeri sendika temsilcilerine "Toplu iş sözleşmesi, yetki, TİŞ, uyuşmazlık ve grev" konularında eğitim çalışmalarını hayata geçirmiştir. Bu bağlamda bugünün değil yarının eğitimini sunan Türk Metal Sendikası yeni nesil eğitim anlayışını tüm işyerlerindeki sendika temsilcilerine vermeyi amaçlıyor. Türk Metal Sendikası ezberi bir kenara bırakan, analiz eden ve bilgi alışverişini sağlayan ayrıcalıklı bir eğitim platformu olma özelliğine sahip bu eğitime katılan temsilcilerine teşkilat ve sendikal bağlılık gibi farklı konularda bilgiler vermektedir." dedi.

İlk ders Naci Önsal'dan

2 gün sürecek eğitimlerin açılışı ise Türk Metal Sendikası Araştırma Merkezi ve Eğitim Merkezi Başkanı Dr. Naci Önsal'ın "Sendikaların kuruluş, işleyiş ve denetimleri "hakkındaki sunumuyla başladı. Eğitimin öğleden sonraki bölümünde Naci Önsal işyeri temsilcilerine "Toplu iş sözleşmesi, yetki, toplu iş sözleşmesi süreci, uyuşmazlık ve grev konularında eğitim verecek.

Eğitimlerin ikinci gününde ise Türk Metal Sendikası Genel Sekreter Yardımcısı Baha Teke işyeri temsilcilerine "Sendika dışı yazışmalar, şikayet dilekçeleri ve duyuru örnekleri" konularında, Türk Metal Sendikası Eğitim Uzmanı Bahri Topçu da "Teşkilat, Türk Metal tarihi ve sendikal bağlılık" konularında eğitim verecek.

Türk Metal Sen’in işyeri temsilcileri eğitime alındı

Türk Metal Sen’in işyeri temsilcileri eğitime alındı

Türk Metal Sen’in işyeri temsilcileri eğitime alındı

Türk Metal Sen’in işyeri temsilcileri eğitime alındı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber