Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 21 Aralık 2014 - 21:03 Yorum: 0

Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Aydın:

"112 çalışanları, büyük sorunlarla uğraşmakta ve mağduriyetler yaşamaktadırlar"

Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Aydın:

KIRŞEHİR (AA) - Türk Sağlık-Sen Kırşehir Şube Başkanı Yusuf Aydın, 112 çalışanlarının, büyük sorunlarla uğraştığını ve mağduriyetler yaşadıklarını bildirdi.

Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, sendikal çalışmalarda önemli kıstaslarından birinin, çalışanların da aktif yer aldığı ortamlar yaratmak olduğunu belirtti.

Bu amaçla bir süre önce, ülkenin dört bir yanında görev yapan 112 çalışanları ve 112 dernek üyelerinin katıldığı Acil Sağlık Hizmetleri Çalıştayı organize ettiklerini vurgulayan Aydın, şöyle devam etti:

"Çalıştayda 112 çalışanlarının mesleki, özlük ve çalışma ortamı ile ilgili sorunları ve talepleri tartışılmış, tespitler yapılmış ve çözüm önerileri belirlenmiştir.  Ayrıca 112 çalışanlarının çalışma memnuniyeti ile ilgili anket yapılarak derinlemesine bir araştırma gerçekleştirilmiştir. 112 çalışanları, çalışma hayatlarında büyük sorunlarla uğraşmakta ve mağduriyetler yaşamaktadırlar."

Aydın, çalıştayda belirlenen sorunların çözümü için yapılacak düzenlemeler ile Türkiye'de acil sağlık hizmetlerinde yaşanan sorunların çözümünde büyük bir yol kat edilmiş olacağına inandığını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber