Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 18 Ocak 2018 - 13:48 Yorum: 0

Türk Telekom Prime’dan kış mevsimini kampanyası

Türk Telekom Prime kapsamında; Prime müşterileri Uludağ'da, Milli Park girişlerinden Şubat sonuna kadar ücretsiz olarak yararlanacak.

Türk Telekom Prime’dan kış mevsimini kampanyası

Türk Telekom Prime kapsamında; Prime müşterileri Uludağ'da, Milli Park girişlerinden Şubat sonuna kadar ücretsiz olarak yararlanacak. Primelılar, kafelerde yüzde 25 indirim avantajının yanı sıra kayak dersi ile ekipmanlarından da yüzde 50'ye varan indirim fırsatı ile faydalanabilecek.

Türk Telekom'un "Kat Kat Hayat" sloganıyla, ayrıcalıklı hizmetler sunan markası Türk Telekom Prime, bu kış da birçok özel teklif ve ayrıcalıklı hizmet ile müşterilerine Şubat ayı sonuna kadar fırsatlar sunmaya devam ettiğini duyurdu. Şirketten yapılan açıklamada, Kış tatili için Uludağ'ı tercih eden Türk Telekom Prime müşterileri Uludağ Milli Parkı'na ücretsiz olarak giriş yapma fırsatına sahip olacak. Prime ayrıcalıkları kapsamında, Uludağ Yahya Hoca Kayak Okulu'ndan alınacak kayak/snowboard eğitimlerinde ve kayak, board ve ski-doo ekipman kiralamalarında Türk Telekom Prime müşterilerine yüzde 50'ye varan indirim imkânı verilirken, Karinna, Beceren ve La Chalet kafelerde yüzde 25'e varan indirim fırsatı sunulacak.

Türk Telekom Prime müşterileri Palandöken Sway Hotel konaklamalarında yüzde 15 indirim avantajına, otelin kayak liftinde ise yüzde 50 indirim ayrıcalığına sahip olabilecek. Ayrıca Türk Telekom Prime müşterileri Apres-Ski kafede ise yüzde 25 indirimden yararlanabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber