Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Temmuz 2014 - 23:58 Yorum: 0

Türk Telekom,basınla iftarda bir ara geldi

VAN (AA) - Türk Telekom İl Müdürlüğü, düzenlediği iftar yemeğinde kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.Hatuniye mahallesindeki hizmet binası bahçesinde basın mensuplarını,...

Türk Telekom,basınla iftarda bir ara geldi

VAN (AA) - Türk Telekom İl Müdürlüğü, düzenlediği iftar yemeğinde kentteki ulusal ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Hatuniye mahallesindeki hizmet binası bahçesinde basın mensuplarını, İl Müdürü Abdulselam Kılıç, kurum avukatı Hüseyin Dayan ve ticari faaliyet uzmanı Mustafa Ebeperi karşıladı.

Yemekte kısa bir açıklama yapan İl Müdürü Kılıç, kurum olarak yapılan faaliyetlere değinerek, il geneli alt yapıda yüzde 90'ların üzerine çıktıklarını söyledi.

Kentin alt yapı anlamında büyük ilerleme kaydettiğini anlatan Kılıç, "Teknoloji anlamında yürüttüğümüz çalışmaları sizlerle paylaşmak ve her zaman yanımızda olan kentteki basınla bir araya gelmek için geleneksel hale getirdiğimiz iftar organizasyonu bu yıl da tertipledik. Önceki yıllara göre kurumumuzun bahçesinde güzel bir ortamda iftarı birlikte yapmanın daha güzel olacağını düşünerek müdürlük bahçesinde yapma kararı aldık. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İftar açılması sonrası sohbet havasında geçen program, Kılıç ve kurum yetkililerinin basın mensuplarını uğurlamasıyla son buldu.  

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber