Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 17 Ağustos 2017 - 18:28 Yorum: 0

Türk ve Suriyeliler dostluk maçı yaptılar

Kilis'te Mercidabık Zaferi'nin 501. Yıl Dönümü Fırat Kalkanı Harekatı ve Şehit Binbaşı Bülent Albayrak anısına Kilis karması ile Azez karması arasında...

Türk ve Suriyeliler dostluk maçı yaptılar

Kilis'te Mercidabık Zaferi'nin 501. Yıl Dönümü Fırat Kalkanı Harekatı ve Şehit Binbaşı Bülent Albayrak anısına Kilis karması ile Azez karması arasında futbol maçı yapıldı.

Kilis 7 Aralık Stadyumu'nda gerçekleştirilen dostluk maçına Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı ile Türk ve Suriyeli yetkililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra Vali Mehmet Tekinarslan tarafından orta sahada topa vurmasıyla dostluk maçı başladı. Türk ve Suriyeli sporseverler karşılaşmayı birlikte izlemeler dikkat çekti. Kilis Karması ile Azez karması arasındaki maçta futbolcuların dostluk mesajları verdi. Bu yıl Mercidabık Zaferi'nin 501. Yıl Dönümü Fırat Kalkanı Harekatı ve Şehit Binbaşı Bülent Albayrak anısına çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Türk ve Suriyeliler dostluk maçı yaptılar

Türk ve Suriyeliler dostluk maçı yaptılar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber