Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 25 Ekim 2014 - 17:28 Yorum: 0

Türk Yıldızları, Fethiye semalarında gösteri yaptı

MUĞLA (AA) - Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, 15. Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali kapsamında Fethiye'de gösteri uçuşu yaptı.Dalaman Hava Meydan Komutanlığına konuşlanan...

Türk Yıldızları, Fethiye semalarında gösteri yaptı

MUĞLA (AA) - Türk Hava Kuvvetlerinin akrobasi timi Türk Yıldızları, 15. Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali kapsamında Fethiye'de gösteri uçuşu yaptı.

Dalaman Hava Meydan Komutanlığına konuşlanan Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığında görevli Türk Yıldızları, ilçeye geldi. Çalış ve Koca Çalış plajlarında düzenlenen gösteri öncesi, altında Türk bayrağı asılı iki paramotor uçuş yaptı. Daha sonra Fethiye semalarına yükselen akrobasi timindeki 6 pilotun gösterisi, plajları dolduran halk tarafından ilgiyle izlendi.

Yüzbaşı Osman Yığcı'nın bir numaralı uçakla liderlik ettiği gösteride, diğer pilotlar Kurmay Binbaşı Şenol Çetin, Yüzbaşılar Mehmet Kemal Koyunluoğlu, Yener Köknar ve Ali Onur Adalı ile Üsteğmen Hasan Kocabaş görev aldı.

Dünyada, savaş uçağıyla gösteri yapan tek tim olan ve şimdiye kadar milyonlarca izleyiciyle buluşan Türk Yıldızları'nın zor ve estetik hareketleri, izleyenleri heyecanlandırdı.

Yaklaşık 30 dakika süren gösteriyi yabancı turist de izledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber