Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mayıs 2016 - 13:18 Yorum: 0

Türk Yıldızları, İzmit Semalarında Olacak

Dünyada 8 süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapabilen tek akrotim olan Türk Yıldızları, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın girişimleriyle...

Türk Yıldızları, İzmit Semalarında Olacak

Dünyada 8 süpersonik savaş uçağıyla gösteri yapabilen tek akrotim olan Türk Yıldızları, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın girişimleriyle İzmit'in kurtuluş etkinliklerine renk katacak.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türk Yıldızları ile bir basın toplantısı yaparak kurtuluş etkinlikleriyle ilgili bilgi verdi. Toplantıya Başkan Doğan'ın yanı sıra İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Türk Yıldızları'nın pilotları Yüzbaşı Osman Yığcı, Üsteğmen Gökhan Esen, Yüzbaşı Ali Balcı, Binbaşı Esra Özatan, Yüzbaşı Hasan Kocabaş, Yüzbaşı Kemal Koyuncuoğlu ve Yüzbaşı Ali Onur Adacı katıldı.Basın toplantısında konuşan Başkan, "Türk milletinin bağrından çıkan en büyük olgusunun temsilcileri ile bir arada olmaktan büyük gurur duyuyoruz. İzmit'in kurtuluş coşkusunun toplumun her kesiminin hissetmesi için çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllardaki kurtuluş etkinliklerimize Solo Türk ekibi katılarak renk katmıştı. Bu senede 8 savaş uçağıyla gösteri yapabilen tek akrotim olan Türk Yıldızları İzmit'in kurtuluş etkinliklerinde bizlerle beraber olacak. Türk Silahlı Kuvvetleri, Türk milletinin bağrından çıkmış kahramanlar ordusudur. Tür yurdu binyıllar boyunca var olduysa bu kahraman Türk ordusunun varlığıyla mümkün olmuştur. İzmit halkını bu yıl çok farklı bir etkinliği yaşayacaklarının müjdesi veriyorum, kurtuluş etkinliklerine tüm halkımızı davet ediyorum. Kurtuluş etkinliklerimize katılacak olan Türk Yıldızlarımıza da teşekkür ederim." dedi. Türk Yıldızları, 25 Haziran Cumartesi günü saat 16.00 da İzmit semalarında olacak. Türk Yıldızları'nın gösterisi yaklaşık 30 dakika sürecek.

Türk Yıldızları, İzmit Semalarında Olacak

Türk Yıldızları, İzmit Semalarında Olacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber