Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Ekonomi 20 Temmuz 2017 - 12:08 Yorum: 0

Turkcell BiP ve Emlakjet.com’ten işbirliği

Emlakjet.com, Turkcell'in anlık mesajlaşma uygulaması BİP'te yer alan ilk emlak bulma sitesi olduğunu açıkladı.

Turkcell BiP ve Emlakjet.com’ten işbirliği

Emlakjet.com, Turkcell'in anlık mesajlaşma uygulaması BİP'te yer alan ilk emlak bulma sitesi olduğunu açıkladı. BİP uygulaması aracılığıyla Emlakjet.com'a ulaşan kullanıcılar hem sektörel gelişmeleri yakından takip etme hem de hayallerindeki evi kolaylıkla bulma imkanına sahip oluyor.

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com, hizmet verdiği kanallara Turkcell'in anlık mesajlaşma uygulaması BİP'i eklediğini açıkladı. Yapılan açıklamada, Emlakjet, artık BİP'te de ev arayanların ve sektörün nabzını yakından tutmak isteyenlerin yanında yer alacak. BİP uygulaması menüsünde "Keşfet" bölümünde yer alan Emlakjet.com hesabında, sektörden haberlere, yeni ürün ve hizmetlere, hayallerindeki evi süsleyecek ipuçları ve önerilere yer veriliyor. Emlakjet.com aynı zamanda belirli şehirlerde satılık ve kiralık konut, işyeri ve arsa bulma hizmetini de BİP'e taşıyarak, ev arama sürecini hızlı, kolay ve keyifli hale getirmeyi sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber