Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Ekonomi 09 Ekim 2017 - 11:53 Yorum: 0

Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası sona erdi

Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası sona erdi.

Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası sona erdi

Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası sona erdi. Turnuvanın kazananı Mahmut Özgener oldu.

Bu yıl 11'incisine imza atılan Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası Çeşme Alaçatı'da 80 teknenin katılımıyla 5-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirildi. Yaklaşık 300 kişinin kayıt yaptırdığı turnuvada Uğur Işık, Turgut Konukoğlu, Erkut Soyak, Gökhan Çarmıklı, Burhan Çavuşoğlu, Mahmut Özgener, Kürşad Tüzmen, Bülent Akgerman, Enis Ülgen, Sinan Kosif ve Cefi Kamhi gibi iş dünyasının tanınan simaları yer aldı.

Şampiyon 87 kiloluk kılıç balığıyla Tornado ekibi oldu

Hakem heyetinin değerlendirmeleriyle sonuçların açıklandığı turnuvada en büyük balığı yakalayan ve dereceye giren diğer ekiplere 8 Ekim'de Port Alaçatı'da düzenlenen törenle ödülleri verildi. Tornado teknesinde yarışan Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Mahmut Özgener ve ekibi turnuvanın ilk günü yakaladığı 87 kilogramlık kılıç balığıyla En Büyük Balık ödülünün sahibi oldu. Özgener'e ödülünü Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu verdi. Yapılan puanlamaya göre genel sıralamada X-Shark birinci, Tornado ikinci, Whale Rider üçüncü oldular.

Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, bu yıl da dünyanın çeşitli yerlerinden birçok yarışmacıyı ağırladı. Kazakistan, ABD, İtalya ve diğer komşu ülkelerden de katılımcıların olduğu organizasyonda özellikle bu işin ustası olan Güney Afrika ve Yunan Adalarından gelen ekipler yarışmanın rekabet seviyesini yükseltti. Ekiplerin 6 ve 8 Ekim tarihlerinde denize açıldığı Avrupa'nın en büyük açık deniz balıkçılık turnuvası, 8 Ekim Pazar günü 19.30'da başlayan ödül töreni ve kapanış partisiyle sona erdi.

Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası sona erdi

Turkcell Platinum Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası sona erdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber