Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Ekim 2016 - 14:14 Yorum: 0

Turkcell Sesi Görenler Ligi’nde Çankaya koltuğunu korudu

Turkcell'in ana sponsorluğunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun destek verdiği ve Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Turkcell Sesi Görenler...

Turkcell Sesi Görenler Ligi’nde Çankaya koltuğunu korudu

Turkcell'in ana sponsorluğunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun destek verdiği ve Görme Engelliler Spor Federasyonu tarafından düzenlenen Turkcell Sesi Görenler Futbol Ligi'nde altıncı haftaya lider giren başkent temsilcisi Çankaya Belediyesi, Kayseri deplasmanında Emrah Öcal'ın golleriyle güldü.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği ve Görme Engelli Spor Federasyonu bünyesindeki Turkcell Sesi Görenler Ligi'nde altıncı haftaya lider giren Çankaya Belediyesi, Kayseri GESK'i deplasmanda 2-1'lik sonuçla devirdi. Böylece Çankaya namağlup unvanını ve koltuğunu korudu. Ev sahibinin tek golünü Emre Aslan atarken, konuk ekibi galibiyete Emrah Özal'ın sayıları taşıdı.

Bu sonuçla son şampiyon Çankaya Belediyesi bu sezonki altıncı maçında beşinci galibiyetini elde etti. Başkent takımının ligde bir de beraberliği bulunuyor.

Turkcell Sesi Görenler Ligi 6. Hafta Toplu Sonuçlar:

Kayseri GESK-Çankaya Belediyesi: 1-2

Ordu GESK-İŞGÖR: 0-1

Denizli GESK-Yenimahalle BLD: 2-0

Çağdaş Görmeyenler SK-GÖRBİR GSK: 3-0

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber