Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 26 Haziran 2017 - 12:03 Yorum: 0

Turkcell ve D&R’dan işbirliği

Turkcell'in televizyon platformu TV+ ve sevilen müzik platformu fizy; kültür, sanat, medya perakende zinciri D&R'dan satın alınabileceği açıklandı.

Turkcell ve D&R’dan işbirliği

Turkcell'in televizyon platformu TV+ ve sevilen müzik platformu fizy; kültür, sanat, medya perakende zinciri D&R'dan satın alınabileceği açıklandı. Yapılan iş birliği kapsamında D&R'ın tüm Türkiye genelindeki 151 mağazasından TV+ ve fizy satışa sunulacak.

Türkiye'nin önde gelen iki şirketi Turkcell ve D&R güçlerini birleştirdi. Yapılan iş birliği ile D&R müşterileri Turkcell'in müzik platformu fizy'ye ve televizyon platformu TV+'a artık tüm Türkiye'deki 151 D&R mağazasından ulaşabilecek. Böylece Türkiye genelinde D&R ziyaretçilerine ulaşılarak fizy ve TV+ deneyimi yaşatılacak. Tüm operatör müşterilerinin kullanabildiği TV+ ve fizy, D&R'a özel ayrıcalıklarla sunulacak. İlk defa Turkcell dışında bir kanal ayrıcalığıyla satışı yapılmaya başlanan TV+ ve fizy, D&R'lardan kolayca alınıp kullanılabilcek.

Turkcell'liler fizy dinlerken internet paketinden harcamıyor

D&R mağazalarının müzik köşesinde yerini alan fizy'de milyonlarca şarkı ve klip, fizy'ye özel video içerikleri, yüzlerce liste ve Türkiye'nin sevilen radyo kanalları yer alıyor. Müzikseverler D&R mağazaları içerisinde oluşturulan özel alanlarda fizy'yi deneyimleyebilecek, isterse satın alabilecek. D&R'dan fizy ve TV+ alabilmek için tek yapılması gereken bu talebi mağaza kasalarından iletmek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber