Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 06 Ekim 2016 - 10:23 Yorum: 0

Türker: “Hedefimiz dünya çapında bir güç olmak”

ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker, yaptığı açıklamada Bayi Rekabet Gücü Gelişim Programı adı altında bayileriyle birlikte dünya çapında bir...

Türker: “Hedefimiz dünya çapında bir güç olmak”

ODE Yalıtım Genel Müdürü Ali Türker, yaptığı açıklamada Bayi Rekabet Gücü Gelişim Programı adı altında bayileriyle birlikte dünya çapında bir güç olmayı hedeflediklerini söyledi.

Yalıtım sektörünün önde gelenlerinden olan ODE Yalıtım'ın Genel Müdürü Ali Türker şirket olarak hedeflerini açıkladı. Bayi Rekabet Gücü Gelişim Programı adı altında bayileriyle birlikte dünya çapında bir güç olmayı hedeflediklerini söyleyen Türker, "Bayi ve iş ortaklarımızın rekabet gücünün yüksek olmasını bizim de global arenada daha güçlü durmamız açısından son derece önemsiyoruz. Bu kapsamda çeşitli alanlardaki yatırımlarımızın yanı sıra, Bayi Rekabet Gücü Gelişim Programı adı altında bayilerimize yönelik de bir dizi eğitim ve gelişim programı hayata geçirdik. Bayilerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler ile, kurumsallaşma ve rekabetçilik düzeylerini önemli ölçüde artırmayı başardığımızı görüyoruz. ODE olarak, önümüzdeki dönemde özellikle teknik yalıtımda 30 yıllık deneyimimizin sağladığı birikim ile daha da derinleşerek, daha güçlü bayi ve iş ortaklarımız sayesinde dünya çapında ciddi bir güç haline gelmeyi hedefliyoruz" dedi.

Türker açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı: "ODE Bayi Rekabet Gücü Gelişim Programı'na katılan bayilerin program sayesinde hem kendi firmalarını daha önemli bir rekabetçi güç haline getirecek bilgilerden yararlanmaktan, hem de kurumsallaşmalarını hızlandırarak ODE'yi global marka olma yolunda desteklemekten memnuniyet duyduklarını belirttiler".

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber