Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Haziran 2016 - 14:38 Yorum: 0

Türkiye Atletizm Şampiyonasında Şampiyon Tekirdağ

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü atletleri, Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye...

Türkiye Atletizm Şampiyonasında Şampiyon Tekirdağ

TEKİRDAĞ (İHA) – Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü atletleri, Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Türkiye Şampiyonu oldu.

Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü atletleri, 18-19 Haziran tarihlerinde İstanbul Halkalı Atatürk Olimpiyat Stadı Atletizm Pisti'nde gerçekleşen Yıldızlar Türkiye Şampiyonasına Tekirdağ İl Karması olarak katılırken, 4x100 bayrak yarışında rakiplerinin hepsini geçerek Türkiye Şampiyonu oldu.

Yaklaşık 850 sporcunun katıldığı ve iki gün süren şampiyonada Tekirdağ Kız Takımı Karmasında İlke Çelebi, Begüm Yılmaz, Eymen Musaoğlu ve Melek Çoban yarışırken, 52.08 derece ile Türkiye'nin önde gelen kulüp sporcularını geride bırakmanın gururunu yaşadı.

"HER YARIŞMADA DAHA DA İYİ YERLERE GELİYORUZ"

Şampiyona ile ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Deniz Taner, "Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübümüzün sporcularının da yer aldığı Tekirdağ İl Karması'nın Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'ndan şampiyon olarak dönmeleri göğsümüzü kabarttı. Başta hocalarımız, ailelerimiz ve sporcularımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimiz spor alanında her geçen gün gelişiyor. Her yarışmada daha da iyi yerlere geliyoruz. Süleymanpaşa Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak bu gelişimde bir katkımız olduysa ne mutlu bize" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber