Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 10 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Türkiye Basketbol 2. Ligi

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesi Başkanı Altuğ:

Türkiye Basketbol 2. Ligi

SAKARYA (AA) - Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde (TB2L) mücadele eden Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, İstanbul Teknik Üniversitesi'ni (İTÜ) yenerek zirve yarışının içinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

Altuğ, gazetecilere yaptığı açıklamada, 13 Mart Cuma günü deplasmanda oynayacakları İTÜ maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.  

Ligin 24'üncü haftasını çok önemli galibiyetle tamamladıklarını kaydeden Altuğ, "Geçen haftaki Gelişim Koleji maçında basketbolcularımız üst düzey performans ortaya koydu. Önemli bir galibiyet kazandık. İnşallah play-offlara avantajla girmek için galibiyetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu. 

Altuğ, her maça galibiyet hedefiyle çıktıklarını vurgulayarak, şunları dile getirdi: 

"İyi bir başlangıç yaptığımız zorlu lig maratonunu şampiyonlukla tamamlayacağımıza inanıyoruz. Şehir olarak Büyükşehir’in şampiyonluğu için kenetlenmiş durumdayız. İTÜ maçını kazanarak zirve yarışının içinde olmaya devam edeceğiz. İnşallah zorlu play-offlar sonrası önümüzdeki sezon Basketbol 1. Ligi’nde mücadele edecek bir Büyükşehir olacak."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber