Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Mart 2015 - 10:33 Yorum: 0

Türkiye Basketbol 3. Lig

Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Karabulut: "Kolay değil, yeni bir ligdeyiz. Bilecik'i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz"

Türkiye Basketbol 3. Lig

BİLECİK (AA) - Bilecik Belediyespor Basketbol Takımı Antrenörü Yeşer Karabulut, "Kolay değil, yeni bir ligdeyiz. Bilecik'i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz" dedi.

Karabulut, yaptığı açıklamada, pazar günü Ankara Ormanspor ile önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirterek, iyi bir mücadele ile güzel sonuç alacaklarına inandıklarını söyledi.

Ligde son üç haftaya girdiklerini belirten Karabulut, şöyle konuştu:

"Ankara Orman ile pazar günü karşılaşacağız. Daha sonra Gaziantep deplasmanı ve son hafta da Kuşadası Gençlik maçı ile ligi tamamlayacağız. Kritik haftalara giriyoruz. Çok iyi bir sezon geçirmedik. Zorlanıyoruz. Yeni bir ligdeyiz, Daha ağır ve imkanların zor olduğu bir ligdeyiz. Ama bu lige alışmaya çalışıyoruz. Belki bu sene iyi maçlar oynadık, iyi mücadeleler verdik ama şanssız şekilde yenildiğimiz, kazanamadığımız maçlar oldu.  Kolay değil, yeni bir ligdeyiz. Bilecik'i en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. İnşallah bu tecrübemizle önümüzdeki sezon daha iyi bir sezon geçireceğimize inanıyorum."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber