Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2014 - 18:38 Yorum: 0

Türkiye Basketbol 3. Ligi

Bilecik Belediyespor: 68 - Bursa Gemlikspor: 67

Türkiye Basketbol 3. Ligi

BİLECİK (AA) - Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden Bilecik Belediyespor sahasında Bursa Gemlikspor'u 68-67 yendi.

Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk periyota 16-12 önde giren Bursa Gemlikspor, Bilecik Belediyespor hücumda etkili olunca 3 sayı farkla 32-29 önde tamamlandı.

Üçüncü periyodun başlarında oyunda üstünlüğü ele geçiren Bilecik Belediyespor, 14 sayı farkla son çeyreğe 55-41 önde girdi. Son çeyrekte de Bursa Gemlikspor'un oyunda dengeyi kurması ve hücumda etkili olmasıyla son saniyelerde sayı farkını 4 sayıya kadar indirdi. Son saniyelerin karşılıklığı geçtiği karşılaşmadan Bilecik Belediyespor 1 sayı farkla 68-67 sahadan galip ayrıldı.

Karşılaşmayı, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Lütfi Doyuk, Basketbol İl Temsilcisi Aziz Torun ile sporseverler izledi.

-Maçın ardından

Bilecik Belediyespor Yeşer Karabulut, maçın ardından yaptığı açıklamada, 5 haftadır rakip takımlara karşı galip gelemediklerini, bunun sunucunda üzerlerindeki stresin sahaya yansıdığını belirterek, "Son çeyreğe 15 gibi bir fark yakaladık ve öndeydik. Maçı daha rahat kazanabilirdik. Ligde yer alan takımlar arasında en az bütçeye sahip olan kulüp biziz. Ligde yükseldik, yükseldiğimiz ligin kalitesini de yüksek. 3. Ligdeyiz, Bilecik bunun yeni yeni farkına varıyor. Zor oldu adapta olmamız. İnşallah takımı düşürmemeye çalışacağız. Oyucularımı ve rakip takımı centilmenliklerinden dolayı tebrik ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber