Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Nisan 2014 - 18:18 Yorum: 0

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi'ne üye seçimi

Bingöl'de, Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi'ne üye seçimi yapıldı

Türkiye Belediyeler Birliği Meclisi'ne üye seçimi

BİNGÖL(AA) - Bingöl'de, Türkiye Belediyeler Birliği Meclisine (TBB) üye seçimi yapıldı.

Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi başkanlığında, Veysel Belgin Gençlik Merkezinde düzenlenen toplantıda, TBB Meclisi için üye seçimi yapıldı.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Barakazi, parti gözetmeksizin herkese eşit ve adil bir şekilde hizmet götüreceklerini söyledi.

Barakazi, şöyle konuştu:

"Buraya gelerek katkısını sunan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Hangi partiden olursak olalım Bingöl için güzel işler yapmayı hep birlikte düşünüyoruz. Bu güzel düşüncemizi inşallah karşılıklı destekleriz. İnşallah herkes bu konuda katkı sunacak. Uyumlu bir şekilde çalışarak şehrimizi iyi bir noktaya taşımak için sunacağınız katkılardan dolayı herkese teşekkür ediyorum."

Seçimde, TBB Meclisi asil üyeliğine Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Genç Belediye Başkanı Mehmet Hadi Topraktan ve Bingöl Belediye Meclis Üyesi Halim Sugü seçildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber