Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 07 Temmuz 2022 - 10:38 Yorum: 0

Türkiye birincisi olan Tekirdağlı gençler ödüllendirildi

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı'nda 500 tam puan alıp "Türkiye birincisi" olan Tekirdağlı gençler ödüllendirildi.

Türkiye birincisi olan Tekirdağlı gençler ödüllendirildi

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı'nda 500 tam puan alıp "Türkiye birincisi" olan Tekirdağlı gençler ödüllendirildi.

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde bulunan Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde Tekirdağ Valiliği tarafından düzenlenen Genel Değerlendirme Toplantısı öncesinde 2022 Yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı'nda 500 tam puan alıp "Türkiye birincisi" olan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Çorlu ilçesi Atakent Ortaokulu öğrencisi Bahri Eren Sarıkaya, Çorlu ilçesi Furtuni ve İshak Pinhas Ortaokulu öğrencisi Ayşe Melike Acar ve Süleymanpaşa ilçesi Şehit Mehmet Şengül Ortaokulu öğrencisi Cemre Sanlav'ın 2022 Yılı Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı'nda 500 tam puan alıp "Türkiye birincisi" olması sebebiyle öğrencileri tebrik eden Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "İlimiz için iftihar vesilesi oldunuz sizleri tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Sizleri yetiştiren ailelerinize ve öğretmenlerinize teşekkür ediyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber