Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 14:58 Yorum: 0

Türkiye Briç Federasyonu’ndan Başkanı Altınok Öz’e ziyaret

Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Op. Dr. Nevzat Aydoğdu ve Kartal Briç Spor Kulübü Başkanı İsmet Polatkan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok...

Türkiye Briç Federasyonu’ndan Başkanı Altınok Öz’e ziyaret

Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Op. Dr. Nevzat Aydoğdu ve Kartal Briç Spor Kulübü Başkanı İsmet Polatkan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ü makamında ziyaret etti.

Başkan Altınok Öz'ün spora ve sporculara sağladığı desteğe değinen Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Op. Dr. Nevzat Aydoğdu: "Sayın Başkanımızın spora ve briçe verdiği önemi bu alanda yaptığı çalışmalardan biliyorum. En önemlisi, parklarda spor alanları yaratarak, vatandaşların sporu bilinçli bir şekilde yapmaları için uzman eğitmenler eşliğinde mahallelerde spor etkinlikleri düzenleyerek, yeşil alanlar yaratarak gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlıyor. Bu çalışmalarından ötürü kendisine ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. Aydoğdu, konuşmasının ardından Başkan Altınok Öz'e briç sporuna verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Konuklarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Altınok Öz, Kartal'da spor alanları ile ilgili çalışmalarının artarak devam edeceğini belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber