Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 02 Eylül 2014 - 15:05 Yorum: 0

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yüz akı Kızılay’ımız

‘Telafer’e El Uzat’ kampanyasına verdiği destekten dolayıı Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz’a Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın plaket takdim etti.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yüz akı Kızılay’ımız

MALATYA -  ‘Telafer’e El Uzat’ kampanyası kapsamında Irak’ın Telafer şehrine gönderilen bir TIR yardım kolisine yaptığı yoğun çabalardan dolayı Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz’a Kızılay Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın plaket takdim etti.  

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; ‘Öncelikle Kızılay’a, yardımların mağdur ve mazlum halka ulaşmasında gerçekleştirmiş olduğu çabalardan dolayı şirketimiz ve vatandaşlarımız adına yürekten teşekkür ediyoruz. Daha önce Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Kızılay aracılığı ile Filistin, Somali ve Suriye’ye de gıda yardımlarımızı ulaştırabilmiştik. Millet olarak tarihi ve insani sorumluluklarımızı yerine getirebilmemiz için bizlere ön ayak olan, yolumuzu açan böylesine bir kuruluşumuz olduğu için gurur duyuyoruz. Bizler bugün mazlumun ve mağdurun yardımına koşan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yüz akı Kızılay’ımızın bir kez daha yanında olmaktan, bu kutlu kervana katılmaktan ötürü onur duyuyoruz’ ifadelerini kullandı.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Av. Umut Yalçın; ‘Türk Kızılay’ı tarafından daha önceki yıllarda başlatılan kampanyalarımız ile gerek Somali, gerekse Van depremi operasyonlarımızda Malatya’nın ulusal bazda en önemli markası olan Esenlik tarafından ‘Telafer’e El Uzat’ kampanyamıza yapmış olduğunuz katkı ile Malatya’mızın göğsünü bir kez daha kabartmış bulunmaktasınız. Esenlik Genel Müdürümüz Hulusi Boyraz beyefendinin ‘Telafer’e El Uzat’ kampanyamızda ürün seçiminden, aracın hazırlanması aşamasına kadar her an göstermiş olduğu yoğun çaba sebebi ile kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu plaketi Kızılay adına kendisine sunmaktan şeref duyarım’ ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber