Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 27 Ocak 2021 - 15:38 Yorum: 0

Türkiye Geleneksel Okçuluk Federasyonu ziyaretlerini sürdürüyor

Türkiye Geleneksel Okçuluk Federasyonu Başkanı Cengiz Toksöz ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş'ı...

Türkiye Geleneksel Okçuluk Federasyonu ziyaretlerini sürdürüyor

Türkiye Geleneksel Okçuluk Federasyonu Başkanı Cengiz Toksöz ve beraberindeki heyet Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş'ı ziyaret etti.

Türkiye Geleneksel Okçuluk Federasyonu Başkanı Cengiz Toksöz ve beraberindeki heyet, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ardından Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş.'ye ziyarette bulundu.

Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyon Başkanı Cengiz Toksöz ve beraberindeki heyet, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. Genel Müdürü İbrahim Somtaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette yeni açılacak olan "Etnospor Merkezi " hakkında görüş alışverişinde bulunuldu ve yakın zamanda faaliyete girecek olan merkezde düzenlenebilecek faaliyetler hakkında istişareler gerçekleştirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber