Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 14:23 Yorum: 0

Türkiye gençleri Mardin'de buluşuyor

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu, 81 ilden gençleri Mardin’de buluşturuyor

Türkiye gençleri Mardin'de buluşuyor

MARDİN (AA) - Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu, 81 ilden gençleri Mardin’de buluşturuyor.

Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Okudan, yaptığı açıklamada 13-15 Mart 2015 tarihleri arasında "Dillerin, Dinlerin Ve Renklerin Buluştuğu Şehir" başlığıyla 81 ilden gençlerin Mardin’de bir araya getireceklerini söyledi.

Bölgede artık silahların tamamen susması gerektiğini, toplumsal barışa gençlerin katkısını da önemsediklerini kaydeden Okudan, Ocak ayında Diyarbakır’da gençleri bir araya getirdiklerini şimdi de Mardin’de buluşacaklarını söyledi.

Daha sonra Şanlıurfa, Muğla, Rize, Bursa, Ankara ve İstanbul’da da barış sürecine katkıda bulunmak için gençleri bir araya getirecekelrini belirten Okudan, 13 Mart 2015 Cuma başlayacak programla gençlerin birbirlerini ve kültürlerini tanıma fırsatı bulacağını, konferanslar, müzik dinletileri, çalıştaylarla renklenecek programın 3 gün süreceğini ve program sonunda da gençlerle hatıra ormanı oluşturacaklarını kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber