Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ocak 2018 - 16:48 Yorum: 0

Türkiye Hentbol Süper Ligi

Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Adıyaman Belediyespor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Maliye Piyango karşısında...

Türkiye Hentbol Süper Ligi

Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Adıyaman Belediyespor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda karşılaştığı Maliye Piyango karşısında galip gelerek iyi bir başlangıç yaptı.

Türkiye Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Adıyaman Belediyespor, sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Maliye Piyango ile karşılaştı. Baştan sona üstün götürdüğü maçı 19-27 galip tamamlayan Belediyespor, aldığı galibiyetle sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmış oldu.

Alınan galibiyetin moral açısından kendilerine oldukça iyi geldiğini söyleyen Adıyaman Belediyespor Genel Koordinatörü Mehmet Yıldırım, hedeflerinin önce gelecek hafta kendi evlerinde karşılaşacakları ligin güçlü ekiplerinden Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor maçı olduğunu, daha sonra da 29, 30 ve 31 Ocak ile 1 Şubat tarihlerinde ev sahipliği yapacakları Türkiye Kupası 2. Tur müsabakaları olduğunu dile getirdi.

Koordinatör Yıldırım, "Önümüzde zorlu bir süreç var. Önce ligde güçlü ekiplerden bir tanesi olan Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor'u kendi evimizde ağırlayacağız, ardından da yine ev sahipliğini yapacağımız Türkiye Kupası 2. Tur müsabakalarında birbirinden zorlu rakiplerle karşılaşacağız. Hedefimiz bu zorlu süreçten en az kayıpla ayrılmak ve Türkiye Kupasında bir üst tura çıkmak. Bunun için her zaman destekçimiz olan taraftarımızı yine yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

Türkiye Hentbol Süper Ligi

Türkiye Hentbol Süper Ligi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber