Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ağustos 2016 - 15:03 Yorum: 0

Türkiye ile Kongo arasında ekonomik işbirliği yapılacak

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Marcel...

Türkiye ile Kongo arasında ekonomik işbirliği yapılacak

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Kongo Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshidimba'yı ziyaret etti.

Nezaket Emine Atasoy, "Türkiye iş dünyası olarak Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasında ekonomik ilişkilere çok önem veriyoruz. Kongo Demokratik Cumhuriyeti halkının huzur ve refahının güçlenmesi ve Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nin ekonomisinin kalkınması için Türkiye iş dünyası olarak her zaman yatırım yapmaya hazırız" dedi.

Kongo Demokratik Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Marcel Mulumba Tshidimba ise, "Biz Kongo Demokratik Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti ile ilişkilerimize çok önem veriyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Genel Başkan Nezaket Emine Atasoy'un en kısa zamanda Kongo Demokratik Cumhuriyeti hükümetinin davetlisi olarak Türkiye Cumhuriyeti ile Demokratik Kongo Cumhuriyeti arasında ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla Demokratik Kongo Cumhuriyeti'ne bir ziyaret gerçekleştireceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber