Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ocak 2017 - 15:29 Yorum: 0

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi'nde mücadele eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Niğde deplasmanından galibiyetle dönerek sezonun...

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi'nde mücadele eden Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Niğde deplasmanından galibiyetle dönerek sezonun ilk yarısını lider tamamladı.

8 takımın mücadele ettiği Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi'nin ilk yarısındaki son maçta aynı puana sahip lider Niğde İşitme Engelliler Futbol Takımıyla deplasmanda karşılaşan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Sedat ve Mustafa'nın golleriyle maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Aldığı galibiyetle puanını 18" yükselten ve ligin ilk yarısını lider tamamlayan Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı şimdiden sezon sonu şampiyon olmanın hesaplarını yapmaya başladı.

Maç sonunda alınan galibiyeti değerlendiren Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı Başkanı Mahmut Zafer Taştan, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu başta olmak üzere kendilerini destekleyen tüm yöneticilere ve taraftarlara teşekkür ederek, "Adıyaman Belediyesi bünyesinde mücadele ettiğimiz Türkiye İşitme Engelliler Deplasmanlı 1. Futbol Ligi'nde sezonun ilk yarısını lider tamamlanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sezon başında Süper Lig hedefiyle yola çıkan oyuncularım, bu hafta deplasmanda karşılaştığı liderlik mücadelesi verdiğimiz Niğde İşitme Engelliler Futbol Takımını da 2-1 mağlup etmeyi başardı. Ligin ikinci yarısında lig fikstürü bizim lehimize, inşallah bunu da iyi bir şekilde kullanıp sezonu şampiyon tamamlamayı hedefliyoruz. Bu anlamda desteğini hiç esirgemeyen Belediye Başkanımız Fehmi Hüsrev Kutlu'ya, antrenmanlar için istediğimiz desteği her zaman veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ahmet Bağcı'ya ve taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi

Türkiye İşitme Engelliler 1. Ligi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber