Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Ekim 2014 - 17:13 Yorum: 0

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Boyacıoğlu:

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi

EDİRNE (AA) - Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, imkanları dahilinde en iyisin yapmaya çalıştıklarını bildirdi.

Boyacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, geçen sezon şampiyon olarak Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi'ne yükselen takımı, yaz boyunca kentle bütünleştirmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Edirne'nin küçük ve sanayisi fazla gelişmemiş bir şehir olduğunu anlatan Boyacıoğlu, şunları kaydetti:

"Bu yüzden birçok rakibimize göre takımımıza maddi destek sağlamak ve sponsor olanakları yaratmak bakımından eksileri olan bir kulübüz. İşte bunun bilincinde olarak, rakiplerimizle sportif anlamda mücadele edebilme imkanlarını yaratmak adına yapabileceğimiz en doğru işleri yaptığımıza inanıyoruz. Bunların başında Edirne Belediyemizin desteğini alarak takımımızın ismini Edirne Belediyesi Edirnespor olarak değiştirmemiz geliyor. Belediyemiz sınırlı imkanları ve kısıtlı maddi olanaklarına rağmen takımımıza elinden gelen her türlü maddi ve bunun yanında da her türlü manevi desteği veriyor. İmkanlarımız dahilinde en iyisini yapmaya çalışıyoruz."

Boyacıoğlu, oyuncularının takımı sahiplendiğini ve har maçta kazanmak için büyük çaba harcadığını vurguladı.

Bugün bir basketbol haber sitesinde takımla ilgili kendilerini üzen satırlar okuduğunu aktaran Boyacıoğlu, "Bu arkadaşlarımız bu yazıyı yazmadan önce bizi arasalardı ya da Edirne'deki hazırlık maçlarımıza gelselerdi yaptıkları değerlendirmeler çok daha farklı olacaktı" ifadelerini kullandı.

Boyacıoğlu, takıma destek olan Belediye Başkanı Recep Gürkan'a, taraftarlara ve ekibine teşekkür etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber