Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 19 Aralık 2014 - 18:08 Yorum: 0

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Orduspor Başantrenörü Durur: "İnşallah Karadeniz derbisinde kazanan taraf biz oluruz"

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) mücadele eden Orduspor'da başantrenör Alper Durur, hafta sonu sahalarında oynayacakları Samsun Canik Belediyesi maçını kazanmak istediklerini belirtti. 

Vali Kemal Yazıcıoğlu Spor Salonunda hazırlıklarını sürdüren Orduspor'da sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Durur, AA muhabirine, pazar günü sahalarında Samsun Canik Belediyesi ile zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. 

Ligde 8 maçta 3 galibiyet alabildiklerini ve sıralamada 10'uncu sırada bulunduklarını, Samsun Canik Belediyesi'nin ise 7. sırada yer aldığını dile getiren Durur, şunları kaydetti:

"Lig yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Lig, alt grup ve üst gruplardan oluşan takımlarla ikiye ayrılmış durumda. Bu maç da bizim açımızdan alt grupta yer alan takımların arasında mı yoksa üst grupta yer alan takımların arasında mı olacağımızı gösterecek bir maç. Biz üst sıraları hedefleyen bir takımız. Bu nedenle Samsun Canik Belediyesi maçını önemsiyoruz. Mutlak kazanmamız gereken bir maç. Kazanmak adına da her şeyi yapacağız. Tek eksiğimiz taraftar. Taraftarımızın da desteğiyle işimiz daha kolay olacaktır. İnşallah Karadeniz derbisinde kazanan taraf biz oluruz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber