Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 07 Mart 2015 - 20:28 Yorum: 0

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

OGM Orman Gençlik: 80 - Orduspor: 85

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

ANKARA (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin haftasında yapılan maçta Orduspor, deplasmanda OGM Orman Gençlik'i 85-80 mağlup etti.

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre Ankara Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmayı, Mehmet Serdar Ünal, Mehmet Burak Anlatıcı ve Erhan Gürsel hakem üçlüsü yönetti.   

İlk çeyreği 21-19, devre arası 43-40 ve 3. çeyreği 60-57 üstün geçen Orduspor, oldukça çekişeli geçen maçı 85-80 galip tamamladı.  

Orduspor'da 33 sayıyla maçın yıldızı olan Chantella White, 17 sayıyla Bahar Öztürk ve 14 sayıyla Frazee, galibiyeti getiren isimler oldu. OGM Orman Gençlik'te ise Braxton'ın 22, Handy'nin 20 ve Dabovic'in 18 sayısı galibiyet için yeterli olmadı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber