Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 27 Ağustos 2014 - 18:03 Yorum: 0

Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi Bayraktar:

"Görev süresi uzatılacak müdürlerle ilgili bir puanlama yapıldı. Bu puanlama zulmü bundan sonraki süreçte de devam edecek"

Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi Bayraktar:

ERZURUM (AA) - Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi Müfit Bayraktar, "-"Görev süresi uzatılacak müdürlerle ilgili bir puanlama yapıldı. Bu puanlama zulmü bundan sonraki süreçte de devam edecek"  dedi.

Bayraktar, Erzurum Adliyesi önünde yaptığı konuşmada,  okul müdürü ve yöneticilerine yönelik değerlendirme süreci ve açıklanan puanlara tepki gösterdi.

Dünyanın hiçbir ülkesinde bir kanunla, bir gecede insanların unvanlarının ellerinden alınamayacağını ifade eden Bayraktar, şöyle devam etti:

"Türkiye'de hukuk devleti olma iddiasından tamamen vazgeçilmiştir. Görev süresi uzatılacak müdürlerle ilgili bir puanlama yapıldı. Bu puanlama zulmü bundan sonraki süreçte de devam edecek. Şimdi ilk perdeyi oynuyorlar. Puanlamada birtakım sorular var. 'Bu soruları kim değerlendirecek? Hakkaniyetle değerlendirilebilecek mi? Kimseye eyvallahımız yok. Allah'tan başka kimseden yardım dilemiyoruz. Biz herkesin üzerinde taşıdığı sorumluluğu yerine getirmesini istiyoruz. Kimseden korkumuz da yok. Bu ülkenin hukuk devleti olduğunu, siyasi anlayışı, ideolojisi ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın kıymetli bir insan olduğunu tescil edecek olan hukuktur, yargı adamlarıdır. Bu noktada tüm hakimleri, savcıları sorumluluk almaya görevlerini yerine getirmeye davet ediyoruz." 

Bayraktar, beraberindekiler açıklamanın ardından okul müdürlüğü görevlendirmelerinde yapılan değerlendirmede, taraflı ve yanlı davrandıkları iddiasıyla ilçe milli eğitim müdürü ve şube müdürleri hakkında cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber