Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 12 Ekim 2016 - 10:33 Yorum: 0

Türkiye Kulüpler Briç Şampiyonası

Türkiye Kulüpler Briç Şampiyonası Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde başladı.

Türkiye Kulüpler Briç Şampiyonası

Türkiye Kulüpler Briç Şampiyonası Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde başladı.

Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde (LYFA) gerçekleştirilen Türkiye Briç Şampiyonası başladı.

Bu yıl 18'incisi düzenlenen Kulüpler Briç Şampiyonası ilk defa Trakya'da gerçekleştiriliyor. Lüleburgaz Belediyesi ve Türkiye Briç Federasyonu tarafından hazırlanan şampiyonada 64 takımdan yaklaşık 550 sporcu katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, "Sizleri Lüleburgaz'da ağırlamaktan öncelikle duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Burada bulunduğum süre içerisinde güzel zaman geçirmeniz hepimizin arzusu ve isteği. Herhangi bir sıkıntınız olursa 24 saat bana ve ekibime ulaşabilirsiniz. Bugün Briç Federasyonu ve Lüleburgaz Belediyesi bu turnuvayı Lüleburgaz'da düzenledi. Bu bizim için ilk defa yapılan bir şey. Bundan memnuniyet duyuyoruz. Bu turnuvanın bütün yarışmacılar için güzel ve başarılı geçmesi dileğiyle hepinize saygılarımı sunuyorum" dedi.

Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Opr. Dr. Nevzat Aydoğdu yaptığı açıklamada, "Federasyon olarak briçi daha faza yaygınlaşmasını sağlamak üzere özellikle metropol şehirlerimizin dışında faaliyet yapmak amacıyla Trakya'da ilk defa böyle bir Türkiye şampiyonasını bu güzel ilçemizde yapma kararını ve iradesini ortaya koyarak briçin sevdalısı insanlarımızı burada buluşturduk. Hepinizi iyi oyunlar ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Lüleburgaz Belediyesi ve Türkiye Briç Federasyonu tarafından hazırlanan şampiyona 16 Ekim'de sona erecek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber