Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Ocak 2019 - 13:43 Yorum: 0

Türkiye Kupası’nda hakemler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda yarın oynanacak olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe-Anatalyaspor ve Balıkesirspor Baltok-Trabzsonspor...

Türkiye Kupası’nda hakemler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda yarın oynanacak olan Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Evkur Yeni Malatyaspor, Göztepe-Anatalyaspor ve Balıkesirspor Baltok-Trabzsonspor maçlarının hakemleri belli oldu.

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda yarın oynanacak olan müsabakaların hakemleri belli oldu. Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Evkur Yeni Malatyaspor maçını Ümit Öztürk yönetecek. Öztürk'ün yardımcılıklarını ise Mehmet Metin ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Göztepe-Anatalyaspor mücadelesinde ise Ali Palaybıyık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak.

Yarın günün son mücadelesi olan Balıkesirspor Baltok-Trabzsonspor maçında ise Hüseyin Göçek düdük çalacak. Göçek'in yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş ve Erdem Bıyık üstlenecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber