Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 04 Mart 2015 - 12:43 Yorum: 0

Türkiye Liselerarası Oryantiring Yarışları Muğla'da yapılacak

Menteşe Yaraş Kent Ormanı'nda 30 ilden yaklaşık bin sporcu, harita ve pusula yardımıyla hedefe ulaşmaya çalışacak

Türkiye Liselerarası Oryantiring Yarışları Muğla'da yapılacak

MUĞLA (AA) - Türkiye Liselerarası Oryantiring Yarışları 30 ilden yaklaşık bin sporcunun katılımıyla yarın, Muğla'da gerçekleştirilecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 ilden yaklaşık bin lise öğrencisinin katılacağı etkinlikte, sporcuların harita ve pusula yardımıyla belirlenen hedef noktalarına ulaşarak parkuru tamamlayacağını söyledi. 

Çeker, Muğla'nın oryantiring sporu için önemli parkurları bünyesinde barındırdığına dikkati çekerek, "Federasyonumuz daha önce de önemli faaliyetleri ilimizde gerçekleştirdi. Burada öncelikli hedefimiz, ilimizde haritası bulunan alan sayısını artırarak daha çok oryantiring faaliyetine ev sahipliği yapmak" dedi.

Etkinlik, yarın saat 09.00'da Menteşe Yaraş Kent Ormanı'nda başlayacak.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber