Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 20 Eylül 2014 - 01:33 Yorum: 0

Türkiye Muaythai Süper Ligi

Süper Lig 3. Ayak müsabakaları Karabük'te yapıldı

Türkiye Muaythai Süper Ligi

KARABÜK (AA) - Türkiye Muaythai Federasyonu, Bağımsız Mücadele ve Savunma Sporları Konfederasyonu ve Karabük Üniversitesi (KBÜ) işbirliğiyle düzenlenen Türkiye Muaythai Süper Ligi 3. Ayak müsabakaları Karabük'te yapıldı.

KBÜ Gökçen Spor Salonu'nda büyük erkek, büyük bayan ve özel maç kategorilerinde 16 sporcunun katıldığı müsabakada Soner Şen, Galip Ünay, Ali Kalmuk, Fatma Karademir, Muhittin Kırmızıgül, Fatih Mert Gül, Abdullah Mingsar ile Onurcan İstenci rakiplerini yenmeyi başardı.

 Müsabakaları, Türkiye Mauythai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, diğer protokol üyeleri, akademisyenler ve öğrenciler izledi.

 

Yıldız, burada yaptığı konuşmada, KBÜ'ye ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Maçlarını kazanan sporcuların bir üst tura çıktığını belirten Yıldız, kazanan sporcuların ayrıca uluslararası turnuvalarda Türkiye'yi temsil edeceğini ifade etti. 

Uysal da konuşmasında, üniversite olarak spora önem verdiklerini bunu yaptıkları tesisler ve organizasyonlarla ispatladıklarını kaydetti.

Müsabakalarını kazanan sporculara madalyaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber