Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Mart 2015 - 12:38 Yorum: 0

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şubesi Olağan Kongresi

Taş, 6’ncı kez başkan seçildi

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şubesi Olağan Kongresi

ERZİNCAN (AA) - Türkiye Muharip Gaziler Derneği Erzincan Şube Başkanı Sabri Taş, olağan kongrede 6’ncı kez başkan seçildi.

Derneğin Olağan Kongresine tek listeyle gidildi. Mevcut başkan Sabri Taş, geçerli tüm oyları alarak 14’ncü yılında, 6'kez yeniden başkan oldu.

Yönetim olarak canla başla çalışıp hizmet etmek için çaba sarf ettiklerini dile getiren Taş, şunları kaydetti:

"Bizim de eksiklerimiz olmuştur. Mevcut şartlar gereği derneğimizi açık tutup, ayakta kalmayı başardık. Kamu yararına bir dernek olduğumuz için hiçbir yerden ödenek alamıyoruz. Üye aidatları dışında gelirimiz yok kendi yağımızda kavruluyoruz. Okullara, gazilerimizin gitmesi suretiyle gelecek kuşakları bilinçlendirip şehit ve gaziler sayesinde bu vatanın bu Cumhuriyetin bu hürriyetin nasıl sağlandığı anlatıldı. Törenlere geçmişimiz temsil edilerek halkımızın beğenisi ve takdiri kazanılmıştır."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber