Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Ocak 2017 - 11:25 Yorum: 0

Türkiye Özel Sporcular Kayak Şampiyonasının açılışı yapıldı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan Kayak Türkiye Şampiyonası açılışı Vali Azizoğlu'nun katılımıyla...

Türkiye Özel Sporcular Kayak Şampiyonasının açılışı yapıldı

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu 2017 yılı faaliyet programında yer alan Kayak Türkiye Şampiyonası açılışı Vali Azizoğlu'nun katılımıyla Snow Dora Otelde gerçekleşti.

Erzurum'da ikincisi düzenlenen Kayak Türkiye Şampiyonasına 81 il genelinden 22 spor kulübü katıldı. 16-18 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan şampiyona ya Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun yanı sıra Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci Erzurum Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcı Ünal Bingül, Erzurum Genlik Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenlioğlu, Erzurum Gençlik Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, Özel Sporcular Federasyonu Disiplin Kurulu Üyesi Abubekir Özcan katıldı.

Şampiyona açılış konuşmasını Erzurum Gençlik İl Müdürü Fuat Taşkeslioğlu yaparken konuşmasında Özel Sporcuları Erzurum'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek müsabakalarda başarılar diledi.

Erzurum Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ise yaptığı açıklamada; "İki melek babası olarak burada sizler ile birlikte olmaktan çok mutluyum, Özel bireyler olarak göstermiş olduğunuz azim ve elde edilen başarı bizleri fazlası ile mutlu etmekte bugün burada bir Savcı olarak değil bir baba olarak sizlerin başarısına şahit olmak beni fazlası ile mutlu ediyor" diye konuştu.

Özel sporcuların faaliyetlerine ilk defa şahitlik ettiğini ifade eden Vali Seyfettin Azizoğlu, "Geleceğimizin teminatı olan sizlerin sporsal anlamda göstermiş olduğu başarılar bizleri fazlası ile memnun etmekte. Sizlerin bu azmi ve çabası bizleri daha çok çalışmaya sevk ederek yarının dünyasında bu büyük ülkenin hak ettiği yeri alması için yapmış olduğumuz gayreti de arttıracaktır. Geleceğimizin teminatı olan Özel Sporcularımızı Erzurum'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduğumuzu belirterek yapılacak olan müsabakalarda başarılar dilerim" dedi.

Şampiyona açılışı toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Türkiye Özel Sporcular Kayak Şampiyonasının açılışı yapıldı

Türkiye Özel Sporcular Kayak Şampiyonasının açılışı yapıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber