Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 14 Ağustos 2016 - 16:33 Yorum: 0

Türkiye Pist Şampiyonası’nın ikinci ayağı Kocaeli’de başladı

Kocaeli'de bulunan Körfez Yarış Pisti'nde koşulan Türkiye Pist Şampiyonası'nın ikinci ayağında sürücüler kıran kırana bir yarış sergiledi.

Türkiye Pist Şampiyonası’nın ikinci ayağı Kocaeli’de başladı

Türkiye Pist Şampiyonası'nın ikinci ayağı Kocaeli'de başladı.

Kocaeli'de bulunan Körfez Yarış Pisti'nde koşulan Türkiye Pist Şampiyonası'nın ikinci ayağında sürücüler kıran kırana bir yarış sergiledi. Yapılacak olan iki yarışta sürücülerin aldıkları puanlar ise akşam saatlerinde ilan edilecek. Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü (KOSDER) organizasyonuyla düzenlenen yarışlarda Ülkü Motorsport, Borusan Otomotiv Motorsport ve Gedik Ebam Racing Team mücadele ediyor.

Normal takvime göre 16-17 Temmuz tarihlerinde yapılması planlanan Türkiye Pist Şampiyonası'nın ikinci ayağı, FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi nedeniyle ertelenmişti.

"Birinci olmak için mücadelemize devam edeceğiz"

Türkiye Pist Şampiyonası'nın Kocaeli'de koşulan ikinci ayağını değerlendiren Ülkü Motor Sporları Takım Kaptanı Ümit Ülkü, "Bu hafta, haftanın son gününe geldik. Cuma günü yoğun programından dolayı özel antrenmana katılamadım. Cumartesi günü sıralamalar yağmurda geçti. Tabi biraz araçların ayarları ve lastik seçimleri biraz farklı oldu. Bugün ilk yarışımızı yaptık. Önümüzde 4 yarışımız daha var. Hava şu anda serin. Eğer bu şekilde kuru olursa planladığımız şekilde birinci olmak için mücadelemize devam edeceğiz. Bu hafta 3 kategoride yarışıyorum. Hem Opel OPC'de, hem Maxi Grup, hem de Süper Grupta. Şu anda iki yarışta da ikincilik ile günü tamamladık. İnşallah kalan yarışlarda da birincilik için mücadele edip şampiyonada liderliğimizi korumayı ve sezon sonunda da şampiyon olmayı hedefliyoruz" dedi.

"Çok yoğun bir tempo bizi bekliyor"

Türkiye Şampiyonası hakkında da değerlendirmelerde bulunan Ülkü, "Türkiye Şampiyonası'nda yoğun trafik ve yoğun takvimden dolayı 1-2 yarışımız ertelendi. Sezonun ikinci yarışını sekizinci ayda yapmak durumunda kaldık. Bundan sonra çok yoğun, hem tırmanma şampiyonası, hem kış şampiyonası hem de Avrupa şampiyonası gibi birçok kategorilerde yarışlarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki süreçte çok yoğun bir tempo bizi bekliyor" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber