Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 16:13 Yorum: 0

Türkiye Romanlar Konfederasyonu’ndan Usta’ya ziyaret

Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar, Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Alican Usta'yı ziyaret ederek, Canik'te Romanlara verilen destekten...

Türkiye Romanlar Konfederasyonu’ndan Usta’ya ziyaret

Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar, Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Alican Usta'yı ziyaret ederek, Canik'te Romanlara verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Hoşgörü dini İslam'a mensup bir millet olduklarını ifade eden Canik Belediyesi Başkan Yardımcısı Alican Usta, "İlçemizde yaşayan 96.541 insanımızın her birini ayrı ayrı seviyoruz. Yaşam biçimimiz, dünya görüşümüz birbirinden farklı olabilir, isimlerimiz, renklerimiz, inançlarımız her ne olursa olsun, bizler hep birlikte, yaratılmışların, mahlukatın en şereflisiyiz. İşte onun için Yunus'un söylediği gibi; yaratılanı yaratandan ötürü seviyoruz. Bu hoşgörüyle gerek Yavuzselim Mahallemizde gerekse İkiyüz Evler Mahallemizdeki vatandaşlarımıza hizmet ettik, etmeye de devam ediyoruz" dedi.

"Roman vatandaşlarımız bizim zenginliğimiz"

Canik'te yaşayan Roman vatandaşların ilçe için zenginlik olduğunu belirten Usta, "Canik'te Belediye Başkanımız Osman Genç'in öncülüğünde her zaman Roman kardeşlerimizin yanında olduk, onlara destek verdik. Yavuzselim Mahallemizde "Güzel Evim, Mutlu Geleceğim" projesinde sona yaklaştık. Mahallede alt yapı ve üst yapı işleri tamamlandı. Yine Yavuzselim Eğitim ve Kültür Merkezi projemiz hızla devam ediyor. İkiyüz Evler Mahallemiz içerisinde halı saha ve etüt merkezlerinin bulunduğu çok güzel bir projeyi hayata geçirdik. Roman vatandaşlarımızı zenginliğimiz olarak görüyor, onlara hizmet ediyoruz" diye konuştu.

Çokyaşar'dan Canik'e özel teşekkür

Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in Romanlara yapmış olduğu hizmet ve desteklerden memnun olduklarını ifade eden Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar, "Canik Belediyesi'nin, Sayın Başkan Osman Genç ve sizlerin Roman vatandaşlarımıza vermiş olduğu destek bizleri çok memnun ediyor. Canik'teki Roman kardeşlerimin yüzleri gülüyor. Yavuzselim ve İkiyüz Evler Mahallesi çok güzel projelerle süslenmiş. Konfederasyon Başkanı olarak sizlere çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta, ziyaretinden dolayı Türkiye Romanlar Konfederasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar'a Osmanlı kaftanı hediye etti.

Türkiye Romanlar Konfederasyonu’ndan Usta’ya ziyaret

Türkiye Romanlar Konfederasyonu’ndan Usta’ya ziyaret

Türkiye Romanlar Konfederasyonu’ndan Usta’ya ziyaret

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber